Quick Q&A

Jag gör: jag bloggar, men borde verkligen gå och lägga mig!
Jag kan: göra latte, cappuccinos, macchiatos bl.a. Har alltid varit lite rädd för kaffemaskinen haha, speciellt med tanke på den heta ångan som skummar mjölken. Så jag är stolt över att jag kommit över min rädsla och kan nu göra riktigt kaffe.
Jag handlar: mat! Nä men på sistone har jag mest inhandlat drinkar (det låter illa men det är enbart p.g.a. att Martin jobbar som bartender hehe) och typ fikabröd från jobbet.
Jag borde: Gå till en optiker och ta syntest för körkort.
Jag måste: Börja träna igen!
Jag önskar: att jag vore bättre på att skriva.
Jag vet: att jag är bäst.
Jag tycker: att alla invånare i USA ska rösta på Hillary Clinton och inte Trump.
Jag tänker: bli president. Fast nä.
Jag förbrukar: all min 3G på Youtubevideos, hehe.
Jag lyssnar: på mycket blandat. Har lyssnat på Leighton Meesters (aka Blair Waldorf från Gossip Girl) album Heartstrings rätt mycket. Älskar det albumet.
Jag fasar: att kliva upp klockan 06 på lördag och söndag. Buhu.
Jag använder: min tandborste. Haha. Är livrädd för att få hål eller problem med tänderna så jag borstar alltid jättelänge. Gud vad ointressant men jag kom inte på nåt bättre, förlåt.
Jag njuter: när jag kan inta min kopp kaffe på morgonen.
Jag äter: Fika. Nä, ärligt talat så har jag ätit sallader nästan varenda dag till lunch. Stället jag jobbar på har såna groteskt goda sallader!
Jag dricker: Viiiiiin. Eller Pukka-te.
Jag struntar: i att försöka komma på något bättre svar på den här frågan.
Jag tittar: på en intervju med J.K. Rowling och Daniel Radcliffe. Har blivit så nostalgisk på sistone och tänkt på hur stor del av min uppväxt Harry Potter faktiskt var.
Jag läser: J.K. Rowlings nya bok ”Harry Potter and the cursed child”. På engelska. Jag vill ha the real deal, inte taskiga försök till att översätta engelska uttryck till svenska. Doesn’t do it for me.
Jag vill: bli en bättre människa. Med allt vad det innebär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *