Helt slut

Heeelt schluuut i kroppen och knoppen är jag. Men oj så kul jag haft i veckan. Dock måste jag verkligen införskaffa ett par ordentliga gå-/jobbskor. De jag har på Donken är helt nötta och alldeles platta vid det här laget och de på mitt nya jobb är bara mina vanliga sneakers som också är helt platta med knappt någon sula. Det är inte bra. Jag står upp och ränner runt från klockan 10 fram till kl 8/9 på kvällen och det tär på min rygg och mina knän. Upptäckte jag idag. Jag hade så ont igårkväll så när jag klev upp imorse så kändes knäna alldeles sköra. De liksom knakade när jag gick haha. Himla gamm-knän.

Jaja! Nu är det officiellt höst och imorgon har jag och Martin bokat in en luftballongtur som vi fick i studentpresent av Martins föräldrar. Det ska inte vara jättebra väder imorgon tyvärr så vi får se om det blir av eller om vi måste skjuta upp det ett par dagar. Hoppas hoppas! För övrigt så ska jag nu avnjuta min G&T, äta lite choklad och titta på Sex and the City-filmen. Den perfekta fredagen för mig. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *