Rihanna 2016

I måndags var jag på Rihannas konsert(!!!) i Tele2 arena med mami. Jag älskade varenda minut av det. Hon spelade en hel del av sitt nya album som jag tror många inte lyssnat på. Men jag såg till att lyssna på albumet långt innan för jag vet hur tråkigt det kan vara att inte känna igen låt efter låt. Det enda dåliga med hennes konsert(er) var att hon dröjde (som vanligt) med att komma upp på scenen. Det känns så fånigt att det blivit nån grej bara att stora kändisar ska komma in sent. Jag och mamma satt på sidan av scenen så vi såg jättebra. Jag och mamma var så glada att vi hade sittplatser just med tanke på att det var så packat och varmt där nere. Vakterna delade ut vatten till människorna de kunde nå, men trots det så fick de bära ut flera avsvimmade.

Men i det stora hela så var det en riktigt kul kväll! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *