Midsommar

Alla är iväg någonstans och firar midsommar och ledighet. Jag? Jag jobbar på som vanligt. För det mesta har jag väldigt korta arbetsdagar så jag får gå hem tidigt vilket är skönt. Det är så otroligt varmt inne på restaurangen så man går därifrån alldeles klibbig av svett. (Fräscht, I know.)

Men på fredagen var det stängt så då var jag ledig i alla fall. Jag var beredd på att spendera midsommar ensam i år eftersom alla är bortresta och jag jobbar. Det skulle inte göra mig så mycket om jag hade varit ensam, midsommar har aldrig varit någon stor grej för min del även om det kan vara riktigt najs att umgås med folk och  äta gott (och då syftar jag på tårtan, inte sillen – usch). Jag smsade med Martin och tänkte att vi skulle kunna hänga ihop men han svarade att hans bussar inte gick som de skulle och att han skulle spendera den med sina föräldrar, så självklart blev jag lite besviken då. En liten stund senare knackar han på min dörr och har tagit med sig bubbel och en massa gott. ♥ Och där står jag, snopen som bara den med inpackning i håret och en chipspåse i handen haha. Så kan det gå.

Kvällen blev riktigt mys hur som helst. Vi drack gott, åt gott (jag hade köpt hem quorn som jag hade tänkt äta till middag men Martin äter inte det så han köpte hem pizza) och tittade på serien Call the midwife. Dessutom så imponerade Martin på våra nya grannar med sina coola tricks som han kan göra med glasflaskorna (han går en bartenderkurs just nu). Jag tror inte han led sådär fruktansvärt av den uppmärksamheten. 😉

Bartendern håller på och fixar White Russians.

Här ser ni min vegetariska middag (och Martins icke-vegetariska middag) med quornbitar, bönpasta, lite grönsaker, creme fraiche och pesto. Om nom nom. 

Kul med snapchatfilter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *