Trött trött trött

Idag försov jag mig (nästan) för första gången på riktigt länge. Och jag känner mig fortfarande förvirrad över hur det hände haha. Jag satte mitt alarm på kl 8 och kände mig ovanligt pigg men jag måste ha blundat igen för 8.50 så tittade jag på klockan och flög upp ur sängen. Jag hade 15 min på mig att käka frukost, sminka mig och göra mig i ordning. Först tänkte jag att shit, jag måste ringa in till jobbet och säga att jag blir sen men – jag hann! Jag lyckades ta mitt vanliga tåg och det med råge. Men nog hade jag allt velat ha tid för min morgonkaffe. Jaja!

Nu sitter jag hemma, helt slutkörd med ont i ryggen och väntar på att höra från min kära. Han har en audition på Kungliga Musikhögskolan just nu. Nu ringde han mig precis och sa att han blivit intagen till Örebro och ikväll kommer han veta om hur det blir med KMH. Är så glad för hans skull, det är tydligen rätt svårt för slagverkare att komma in på första försöket. 

Nu ska jag fira med ett glas O’boy och vänta in Camping Queens på tv. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *