Att jobba på Donken

Idag jobbade jag till klockan sju för första gången och boy let me tell you, det var så otroligt mycket folk – hela dagen! Det måste vara internationella äta-på-donken-dagen typ för det var rush konstant i princip. Mina fötter och min rygg är helt död efter nio timmars springande och stressande fram och tillbaka.

Det värsta är när folk beställer happy meals. Jag hatar happy meals, haha. Det är så många saker man ska komma ihåg på en gång och ofta är det liksom inte bara ett happymeal utan typ tre och alla ska ha olika specialsaker. Det blir inget happy i mina meals här inte! 

En annan sak jag hatar med vissa kunder är att de verkar tro att de ska få mat på mindre än tio sekunder typ. Alltså, slå en glos i skåpet själv – har vi färdigt det du önskar eller inte (t.ex cheesburgare, de flesta vet ju hur de ser ut liksom). Har du inte tid att vänta, nej men beställ inte då (såvida det inte finns färdigt).  Nog för att Donken är en fastfood-restaurang men vissa verkar tro att vi är någon slags miracle food-restaurang haha. Suck.

Trots det så jobbar jag på finaste Donken i Sverige (i min åsikt) och har jättefina kollegor som gör allt värt besväret. Men det börjar nog eventuellt bli dags för mig att söka mig vidare i livet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *