Min årliga otursdag

Jag är alltid klumpig och fumlig med allt jag gör, har alltid varit det. Idag var inget undantag, nej speciellt inte idag för idag är min årliga otursdag. På jobbet tappade jag en hel box med sallad på golvet. Och trots att jag sopade upp så hittade jag sallad lite överallt därefter (kvittomaskinen, brickorna…)

Men inte nog med det, sen råkade jag tappa en hel påse med hot wings (som tar rätt lång tid att göra nya) och så spillde jag kolasås på min sko. Men som om det inte vore illa nog så landade kolasåsen precis där jag har hål i min sko. Alltså fick jag kolasås på min strumpa. Alltid lika mysigt med kolasås mellan tårna.<3

Ni vet hur Facebook varje dag tar en tillbaka till gamla inlägg från tidigare år? Påvägen hem så såg jag detta inlägg från 2010. Det är alltså vad som hände idag för sex år sen. Please keep in mind that I was 13 while writing this status so don’t judge me please! 😛  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *