Winter wonderland

Åh, vad fint det är nu när det ligger snö på träden. Det är enda gången som jag tycker om snö. Inne i staden så är det inte alls lika fint men här ute på Värmdö så är det relativt tjocka lager med snö på marken och träden.

Jag och Martin gick ut på en upptäcksfärd i skogen och följde rådjursspår tills jag blev för kall om benen och vi vände tillbaka (jeans var inte det bästa att ha på sig i skogen). Det var så otroligt fint med en klar himmel och några solstrålar som lyckades tränga igenom de glittriga, snöbelagda grenarna. Om jag bara hade haft med mig mobilen så skulle jag ha kunnat ta en bild. Jag var tvungen att stanna och bara andas in naturen en stund, det var så magiskt.

Efter det åkte vi till en golfbana som nu har skidspår. Vi åkte fram till att det började bli mörkt och man var sådär lagomt trött i kroppen. 

Halvvägs genom skidspåret så bytte jag mössa med Martin eftersom min är så slapp och det blåste in konstant kall luft på öronen. Tur att man har en  snäll pojkvän. 🙂  

Trött? 😀
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *