Madonna 2015

Åh, jag vet inte var jag ska börja.
Igår var jag och familjen och såg Madonnas Rebel Heart tour i tele2 arena. Vilken underlig dag och kväll det blev. Konserten och musiken och Madonna själv var jättebra (men om jag ska vara petig så måste jag säga att jag stör jag mig på akustiken i tele2 arena – det ekar alldeles för mycket).

Mitt i konserten så tog Madonna en stund och berättade med tårar i ögonen att hon hade tänkt ställa in konserten på grund av terrordådet Frankrike – vem är hon att dansa och ha kul när såna tragiska saker sker? Men sen sa hon att det är just det terroristerna vill, de vill att vi ska ge upp och tystas. De vill ta bort våran frihet och varför ska hon låta dem? Vad ger dem rätten?

Höjdpunkten på hela konserten var när hon bad om en tyst minut för att hysa respekt till de avlidna och deras anhöriga. Fyrtiotusenfemhundrafemtiosju personer stod helt knäpptysta i arenan, det var så otroligt mäktigt. Känslan går inte att beskriva, och som hon sa, det finns styrka i enighet. Absolut en av de häftigaste sakerna jag upplevt i mitt nittonåriga liv.

GO MADONNA! ♡

image

image

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *