Nya skor

Något jag älskar med sensommaren är: rea. Åh, rea i love you! Ut med gamla sommarkläder och in med allt nytt till hösten.

Jag känner att jag vill göra av mig med en hel del kläder. Sånt som är för litet, för stort, kopplat till något tråkigt minne eller bara sånt som jag allmänt inte tycker är fint längre. Jag har alldeles för mycket kläder som jag knappt använder. Och det dåliga med att ha så mycket kläder är att det gör så man känner att man inte kan köpa nytt eftersom ’man redan har så mycket’. Och problemet med det är, (i mitt fall eftersom jag bytt klädstil tjugofemtusen gånger) att man hamnar med en massa konstiga plagg som inte går att matcha och som inte alls känns som min stil idag.

Det är konstigt det där hur ens stil ändras successivt. Jag har haft en heeel del crazy outfits i mitt liv som jag inte är jätteimponerad av idag kan jag säga. Jaja, man lär sig av sina misstag! Haha. 

Jag känner att jag kom lite off-topic från det jag egentligen tänkte säga men för att återgå till det jag nämnde först: rean, så införskaffades dessa i somras. Så himla fin färg tycker jag. 99 kr på rea. 🙂  
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *