Skolpepp

Tick tack, tick tack. Tjugotvå dagar kvar.

Jag är övertygad om att såfort det blivit sommarlov och jag hunnit lugna ner mig och insett att det inte blir mer skola så kommer jag sakna det jättemycket. Det är så lätt att bli nostalgisk. Men just nu känner jag bara att jag inte vill något hellre än att sluta skolan och ta sommarlov, jag är så fruktansvärt skoltrött och less på allt.

Jag fick för övrigt ett lite tråkigt – men inte helt oväntat – besked från stockholms stad att jag inte fick sommarjobb hos dem, men jag håller hoppet uppe ännu eftersom jag har två ställen kvar som jag väntar svar på/ska kontakta angående jobb. Ett på ett varuhus och ett på en fiskrestaurang. Jag har även sökt till en engelskakurs som en fortsättning på kursen Engelska 7 som jag läser nu.


   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *