En skiss

Något som jag tycker om att göra är att skissa. Det går fort att få fram en idé man har i huvudet. Ofta när jag målar mer ”avancerade” teckningar så hinner jag ändra mig typ tjugosju gånger om hur det ska se ut.
Jag gillar att måla och skissa, men ofta känner jag att något är i vägen för min kreativitet. Kanske är jag stressad och har inte riktigt tålamodet eller tiden som min målning eller idé skulle kräva för att bli bra. För jag ger mig inte förrän jag är nöjd med teckningen även om det tar timmar. Jag hoppas att jag i framtiden inte kommer känna samma låsning inför min kreativitet som jag gör nu och har gjort i flera år. Och det gäller inte bara målning utan även piano och sång… Det är som att såfort man ”måste” göra något kreativt som måla, spela eller sjunga, så går det inte. Jag måste öva eller jag måste rita eftersom någon skulle vilja ha en teckning – det går inte. Det måste komma inifrån och så har det alltid varit för mig.

IMG_5070

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *