Jag och våren

Det är något speciellt med våren. Det ligger liksom i luften och vibrerar. Ännu vågar den inte riktigt titta fram, men den är ändå där så vi kan ana den. Den trotsar dessa dystra moln i himlen och snöfläckarna på marken. På något sätt tar den sig alltid igenom, och när den väl gör det så känns det som att jag är komplett igen. Allt det som känns dött i ett halvår, återuppstår med full kraft under våren. Det finns ingen bättre känsla än när fåglarna kvittrar och solen och vårblommorna tittar fram, det gör mig så otroligt… lycklig. Jag avskyr verkligen mörker och kyla och alla nyanser av grått (pun not intended haha!). Visst, det är jättefint med snö som ligger på trädkronorna och bildar ett alldeles nytt ljus över den mörka staden. Men inget slår solstrålarnas värme och lyckan det för med sig. Jag har sagt det förut men våren är verkligen den allra bästa tiden på hela året, just för att man vet att man har en heeel sommar framför sig. Det är så underbart.

a_life_elsewhere_by_night_fate

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *