Spanienbilder – del 1

Jag gick igenom lite gamla bilder och som ni säkert ser så har jag bytt design på bloggen. Det finns några saker jag vill ändra på, som till exempel att titeln syns vilket den inte gör nu; och ändra storlek på texten etc. Ja, vi får se om jag lyckas fixa det, jag är inte så bra på WordPress direkt. Hur som helst så tycker jag det blev lite mer stilrent såhär, men nu när jag tittar tillbaka så vet jag inte om jag tycker det längre, haha. Åh, jag hatar att byta design för jag blir aldrig någonsin nöjd! 😛

Jag gick i alla fall igenom lite gamla bilder och hittade några godingar som jag inte lagt upp (tror jag). Så jag tänkte att jag kör två inlägg med bilder från Spanien. Här kommer första delen, enjoy!

Hotellet vi bodde på, sett från utsidan
IMG_1095
Insidan
IMG_1144

IMG_1229

IMG_1230

IMG_1137

IMG_1162

Här bodde vi. Man såg havet mellan husen men det syns tyvärr inte så bra på bild
IMG_1145

Ett kommentar till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *