Svart vatten

Här ska ni allt få höra. Det kan hända att ni sett det här tidigare på internet, det var en stor grej förut men jag har ärligt talat inte sett en enda person i Sverige med den här drycken. Hur som helst så skulle jag inte köpt den här om det inte vore för att de skänkte pengar till en organisation för Asperger i USA, och för att det är en kul grej att pröva på såklart.

Det är alltså svart vatten. Avloppsvatten tänker ni. Nej, det är det inte. Det är helt enkelt bara vanligt vatten med en tillsatt mineral. Jag har ingen aning om vad mineralen gör för nytta eller om det bara är för synes skull, haha.

Vad smakar den då?
Hmmm, svårt att säga men jag skulle säga att det smakar som….. 100% vanligt vatten! Dock vart det en liten chock för hjärnan för det ser ju ut som om det skulle vara en söt dryck (läs Coca Cola) men sen när man dricker så är det absolut ingen smak alls, haha. Smart och kul idé att tjäna pengar på. 🙂
(null)

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *