Frågor om året 2014

Jag kör på en lite annorlunda årsresumé i år. Jag hoppas det duger. 😛

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag gick på Yasuragi spa! Åh så jag längtar dit igen…

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag har inga nyårslöften för jag håller dem aldrig. Men som vanligt så tänker man väl att man ska träna bättre, och det gjorde jag faktiskt!

Genomdrev du någon stor förändring?
Jag började träna på riktigt och regelbundet för första gången.

Dog någon som stod dig nära?
Två jag känner dog i år, en av dem var nära. Den andra kom som en chock och fick en att prioritera om lite i och med att det var så plötsligt.

Vilka länder besökte du?
Spanien med pappa och familj. England (jag kom hem nu i måndags). Stannade i Danmark i någon timme på flygplatsen hehe, men det räknas väl inte.

Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015?
Jag är på en upptäcksfärd i jakt på en riktig hobby. Och en större inriktning i livet. Jag studerar ju musik på gymnasiet men en del av mig önskar att jag inte hade gjort det och att jag hade studerat något mer allmänbildande. Just nu känner jag bara att allt känns lite meningslöst. Jag slösar så oändligt mycket tid på onödiga saker i och med att jag inte har någon hobby eller inriktning. Eller ett jobb. Dessutom så skulle jag behöva lite mer vänner. Jag har blivit lite asocial på senaste året med tanke på att jag ”dumpade” en av mina närmsta vänner och de andra ”flyttade” till andra skolor när vi börade gymnasiet. Och skolan jag går på är som en enda bubbla där alla känner alla och den största snackisen på skolan blir att ett namn inte kom med på skolkatalogen, typ.

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
Hmmm, Idas dop, min 18-årsdag, alla andras födelsedagar, dagen då Martins föräldrar kom hem till mina för första gången, min och Martins 2-årsdag. (Tänk att vi varit ihop i mer än två år… Blir tvungen att nypa mig själv i armen varje gång jag tänker på det.) Det finns säkert en hel del andra viktiga datum men som jag inte kommer på just nu.

Vad var din största framgång 2014?
Hmm, jag får fundera lite på det. Kanske att jag för första gången vågat säga att jag tycker att matte är kul. Av och till… 😉

Största misstaget?
Oj, jag vet inte. Har väl inte gjort något större misstag eftersom jag inte kan komma att tänka på nåt.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Hade vinterkräksjukan och det var nog det värsta under hela året.

Bästa köpet?
Min gröna klänning från Vila som jag köpte på secondhand-butik för billigt pris. Extremt fint skick och bra kvalité.

Vad spenderade du mest pengar på?
Presenter och mat

Gjorde någonting dig riktigt glad?
En hel del grejer. Gröna Lund med Martin var riktigt kul!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2014?
Do it again av Robyn (ledsnar aldrig på den). Bohemian Rhapsody av Queen. Empire av Shakira. Oblivion av M83. Someone somewhere av Simple Minds. Taro av alt-J. Drunk in love av Beyoncé & Jay-Z. Shower av Becky G. Crash and burn girl av Robyn. A little piece of heaven av Avenged Sevenfold, etc etc.

Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015?
Fler vänner! Och så vill pröva på en massa nya saker och få mer erfarenhet. Och så vill jag resa mer, jag är så less på Sverige och den mörka delen av året.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
I stort sett samma.

Hur tillbringade du julen?
Jag var i England med Martin och hans föräldrar. Vi bodde i en liten stuga som från början var en lada som de hade renoverat. Otroligt mysigt ställe! Juldagen (inte afton) firades hemma hos Martins bror och hans sambo plus fyra katter. Vi åt en maaaaassa god mat och alla fick varsin jultröja med löjliga tryck på. Jag lägger upp en bild på Martins jultröja sen, den var helt klart bäst av alla!

Blev du kär i år?
Lika kär som året innan. 😉

Favoritprogram på TV?
Oj, jag har sett en hel del serier i år. Selfridge, Sherlock, Downton Abbey, Gossip girl, Sex and the City, Bron etc.

Bästa boken du läste i år?
Isabellas hemligheter av Isabella Löwengrip. Full med inspiration och motivation.

Hur såg det ut på jobbfronten?
Sommarjobbade i två veckor. Jobbigaste jag varit med om, men oerhört kul!

Mest stolt över?
Min mamma som trotsat sina rädslor och kämpat senaste två(?) åren och uppnått så många mål. Väldigt inspirerande!

Årets bästa film?
Haha, jag kommer inte ens ihåg vad jag har sett. Mockingjay kanske?

Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Läs om det här.

Hur skulle du beskriva din klädstil år 2014?
Enkel och stilren. Jag inspireras av Blondinbellas klädstil.

Vad fick dig att må bra?
Än en gång måste jag säga Yasuragi, vilken otroligt gottgörande upplevelse för både kropp och själ.

Hur känner du inför det nya året?
Det känns som att det här året kommer bli kanon. Jag ser verkligen fram emot utmaningarna det här året har att ge, samtidigt som jag är livrädd, haha. Nejmen, det ska nog bli bra, ska ni se! Det jag behöver göra år 2015 är: skaffa ett jobb, ta studenten, skaffa en hobby (funderar på att joina en kör) och spendera mer tid med vänner. Fixar jag det så känns det som att resten löser sig självt.

Jag hoppas ni hade ett trevligt och roligt nyår och ser fram emot det nya året lika mycket som jag gör. Kramar i massor till alla ni som orkat ta er igenom detta inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *