Att ha skjorta

Jag trivs i att ha skjortor (jag bara rå-älskar The Shirt factory – synd bara att de är så dyra) så jag ska nog investera en ny skjorta inom snar framtid. Det värsta med skjortor är att man bara kan ha dem max en dag innan de luktar svett, så att bara ha en skjorta känns inte så optimalt när jag vill bära den i princip varenda dag. Antingen som den är eller under mysiga tjocktröjor. Funkar till allt! Upptäckte även att det blev mycket varmare att ha en skjorta under tjocktröjan. Jag trodde inte det skulle vara sådan stor skillnad.

Jag äger en skjorta från The Shirt factory som är ljusrosa, jag passade på när den var på rea! // Tjocktröjan är från H&M.

Update: Jag insåg efteråt att det ser ut som att jag inte har byxor på mig men tro mig – jag har byxor på mig. De är beigea och smälter in lite bara, haha.

IMG_4547.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *