One of the lucky ones

Jag har fyllt 18 för några dagar sen och oj så spännande det var. Och presenter i överflöd. Känner mig till och med lite bortskämd, hihi. Nej men det var en rolig och lugn dag med först skola, sen ut på stan en sväng och sen hem för att fira med familjen. Jag fick bland annat Vogue-tidningar, Michael Kors-väska, LCC-produkter, presentkort, gymhandskar, Sims 4, säsong två av Bron och jättefina smycken från Pilgrim. Från Martin fick jag en klocka från ingen mindre än Marc Jacobs och några andra saker som jag inte nämner. 😛

Jag kunde inte haft bett om en bättre 18-årsdag. Jag är så oerhört tacksam för allt fint jag fått och upplevt, inte bara på den här födelsedagen utan alla födelsedagar. Och så många fina resor jag har fått vara med om tillsammans med familjen. I truly am one lucky girl!

IMG_3672.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *