Nyttig chokladefterätt

Här har ni ett recept som inte alls är onyttigt men så extreeemt gott! Jag gjorde den här i tisdags men jag tänkte att jag lägger upp det nu sådär lagom till helgen. 🙂 Receptet är väldigt enkelt och allt ni behöver för en portion är:

  • 1 fryst banan
  • 1 väl mogen avokado
  • 1 msk honung
  • 1 msk kakao

Mixa ihop allt med stavmixer. Jag gjorde dubbel portion med två vanliga bananer, lite mindre än en matsked honung, en avokado och 1,5 matsked kakao. Det vart nog sött ändå trots att jag inte hade så mycket honung i. Bananen är ju söt och avokadon har en ganska söt smak allmänt. Men jag ska nog ha i 2 avokados nästa gång för det vart lite lite i glasen. Servera med hallon så blir det ännu godare!

choklad2

choklad3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *