Angående julen 2014

Minns ni att jag sa att jag hade en spännande nyhet angående julen? Japp, jag ska till England över julen i år!

Eftersom jag har skilda föräldrar så firar jag vartannat år med ena föräldern. I år är det mamma-år och jag fick höra att de ska åka till Egypten över julen. Det känns lite småsurt såklart att inte åka med och vara med familjen, det har jag ju gjort vartenda år i mitt liv. Men England kändes som dit jag ville åka i år, det känns rätt för mig. 🙂

Jag och Martin kommer bo hos Martins äldre bror Peter i Leicester. Det lär inte vara någon snö där vilket känns lite konstigt, haha. Men jag har alltid drömt om en jul i antingen England eller USA, bara för att det verkar vara så mysig stämning och folk klär sina hus och trädgårdar med mycket mer lampor än vi i Sverige gör. Martins föräldrar kommer även följa med men de kommer bo i en stuga någonstans och hälsa på en massa släktingar. Medan de gör det så kommer jag kela med Peters och hans sambos tre katter(!) 😀

christmas pudding with custard --- Image by © Royalty-Free/Corbis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *