Form vs Function

Form vs function  Stylish or practical?

Vi diskuterade det här under engelskalektionen för ett tag sen och kom fram till att de flesta i klassen hade mer stylish kläder i skolan än praktiska. Jag är en av dem. Jag bär klackskor i stort sett varje dag och det är inte så smidigt att springa i om man är sen till exempel. Jag bär tajta jeans som inte är de bekvämaste att sitta i i flera timmar. Men trots att de är något opraktiska så älskar jag dem. Jag älskar mina jeans och skor. Men jag skulle aldrig köpa eller bära för obekväma kläder eller skor bara för att se bra ut. Där går min gräns för stylish.

Hemma däremot, där är jag tvärtom. Där är det mer praktiskt än stylish. Jag tar på mig de absolut skönaste plaggen jag äger och det ska vara ett mirakel om mina kläder råkar matcha varandra, haha.
IMG_3576.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *