Sönsvall 2014 (Sundsvall)

Jag har just nu problem med att ladda upp bilder på bloggen via mobilappen (där jag bloggar mest ifrån). Hela appen låser sig när jag trycker på bilden jag vill ha, och jag har försökt starta om appen, starta om mobilen, allt möjligt men det förblir ett mysterium varför det inte gååååååår.

Hur som helst så åkte jag och familjen upp till Sundsvall (Sönnsvall) och bodde i en liten stuga över helgen. Flera vänner till familjen var där och på lördagen hade vi en kräftskiva. Supermysigt! Vi hade även tur som lyckades pricka in datumet på lördagen då många människor längsmed kusten har som tradition att tända en massa marskalker och lägga ut på stränderna när det blivit mörkt. Man kunde se marskalker långt bort på andra sidan och det var så otroligt stämningsfullt! Som del av traditionen så ska man även tända såna där thailändska lyktor som ska hedra ens förfäder, så våra vänner hade tagit med flera såna som vi sände iväg upp i luften. Några andra personer hade skickat iväg en som råkat fastna i trädet ovanför stugorna, men not to worry, den slocknade av sig själv innan trädet fattade eld. Phew!

Här har ni den enda bilden ifrån helgen som jag har på datorn (snodde den från min mammas blogg). Jag ska försöka lägga upp fler bilder från helgen nu i veckan, så ha tålamod. 🙂

Jag och lillebror Isak kastar macka på stranden. Isak kom längst haha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *