Fortsättning av sommar 2014

Sommaren rinner iväg som sand mellan mina fingrar.  Helt plötsligt har jag börjat sommarjobba och börjar se slutet på detta sommarlov.

Nä, nu ska jag inte låta så negativ. Det är trots allt en månad kvar innan jag börjar skolan igen varav tre veckor består av sommarjobb. Jag ska förresten berätta lite om mitt sommarjobb!

Det är via Stockholms stad jag ansökte om sommarjobb och fick det till min förvåning. Mitt jobb är i Farsta och består av renovera parker. Alltså slipa staket, bänkar och klätterställningar för att sedan måla dem. Det låter inte så kul och för att vara ärlig så är det inte så kul heller. Slipningen är värst, men jag vill inte vara bortskämd så jag biter ihop och tänker att det är värt det. För det är det. I slutändan, haha. Nu har jag mest ryggont (det gör ont att både sitta och ligga ner, suck) och knäont. Jag vet förresten att alla är så glada över den tropiska hettan vi har fått här i Sverige nu, men ni ska veta att det är inte kul att stå och slita i gassande sol! Jag är tvungen att ha solskyddsfaktor 50 för att inte bränna mig, haha.
Min grupp som jag är med är rätt tyst och säger inte mycket, folk sitter mest med sina mobiler eller lyssnar på musik, men jag hade turen att träffa två jättetrevliga tjejer som jag nu kan kalla mina vänner.  De här två tjejerna gör jobbet till en dans. Vi pratar och skvallrar, lyssnar på podcasts och sommarpratare, skrattar och får målarfärg över hela kroppen. Men trots det så vågar jag säga att vi är de effektivaste målarna, och det har vi fått beröm för. 🙂

 Jag bara råälskar vår version av en högtalare, haha!

20140725-195937-71977511.jpg

Sommarglad och rätt så taggad på fredag och heeeelg! (Grr varför blir bilden alltid sned?)

20140725-200350-72230924.jpg

Min sommar har varit kul och lärorik hittills, men det tråkigaste med det är att jag inte får se min pojkvän på en månad. En månad… Trots att vi varit ihop i snart två år så känns en månad som en enormt lång tid. Jag saknar honom så mycket, men på tisdag nästa vecka får jag äntligen se honom igen, wiho! Ni kanske undrar varför vi inte setts på en månad och det är på grund av dålig timing helt enkelt. Jag har skilda föräldrar som reser mycket och vill ha med mig på resorna. Sen när jag kom hem från mina resor så åkte han iväg till sin resa till Gran Canaria. (Heter det samma på svenska?) Så på det här sommarlovet hittills  har jag sett honom i totalt fyra dagar. Det svider lite. Men men, nästa sommar har jag hunnit fylla 18 och får styra själv hur jag vill ha det. Det är klart att jag vill fortsätta resa, men i så fall måste timingen vara bättre för min del om jag ska följa med. 🙂

Brr, kallt! 😉

20140725-200722-72442309.jpg

När till och med min värmesökande Misse går i skuggan, då är det varmt!

20140725-200650-72410612.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *