Nytt namn för ”smoothie”?

Jag är en sucker för smoothies och här är två av mina favoritsmoothies (som är nyttiga). Sen är jag väldigt förtjust i smoothies med glass och blåbär och grädde och allt onyttigt man kan tänka sig, hehe…

För övrigt tycker jag ordet smoothie låter jättefult, liksom, en smidig dryck? Det är det ju i och för sig, men kan inte vi svenskar hitta på ett eget namn för den? Typ som… Mixdryck? Nä, det lät inte så gott.

Här har vi banan, kiwi, hallon, havremjölk, havregryn (jag använder det för att få lite mer mättnadskänsla när jag dricker det till frulle) och en klick kesella
20140608-005650-3410404.jpg

Och här är det banan, mango, kiwi, havremjölk, havregryn och en klick kesella
20140608-005649-3409934.jpg

De är löjligt enkla att göra förutsatt att man äger en stavmixer. Det kommer nog bli det första jag köper efter jag flyttat hemifrån, bara för att den är så praktisk! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *