Denna helg

Igår var en sån där härlig och värmande dag. Både psykiskt och fysiskt. Solen sken och jag skurade golvet på altanen och gjorde fint inför att min pojkväns föräldrar skulle komma klockan 5. Ja, jag gillar faltiskt att städa så länge man ser resultat, haha. Sen grillade vi (älg)kött, Martin och de vuxna drack alkohol och sen åt vi ute och det var så mysigt. Sen hade mamma lovat att de skulle få smaka på hembakta semlor så vi åt det och pratade om allt möjligt tills klockan var 11 och de var tvungna att åka hem. 🙂

Idag vart det ett pass på F&S och sen lite gym efter det. Känner mig sådär lagomt mör i kroppen nu. Till det blev det en smoothie på havregryn, havremjölk, banan, kiwi, mango linfrön, kokos och spirulinapulver.

20140518-170158.jpg

Sen vart det lite nyttigheter för själen. Mercichoklad och munkté, om nom nom!

20140518-171511.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *