Varför jag tränar

I torsdags gick jag och mamma och gymmade (det har blivit något av en rutin) och nu gick vi båda på ett pass för att träna flåset. Helst ska man ju kombinera styrka och kondition men att träna kondition har blivit lite slött på senaste veckorna.
Men det ska vi ändra på! Absolut minst ett konditionspass i veckan.

Jag tränar för att må bra och träning gör mig glad, för att låta väldigt klyschig. Både mamma och jag har gått ner i vikt. Hon har gått ner extremt mycket och jag är så superstolt över henne! Jag själv har gått ner 5,5 kg och det kan låta mycket men jag vägde rätt mycket ett tag. Jag åt en massa onyttigheter ständigt och motionerade aldrig. Såklart gick jag upp men jag brydde mig inte så mycket om det förrän jag började känna hur min kropp sakta bröts ner. Jag hade inga muskler och jag var ständigt trött när jag bara åt en massa skräp. Då kände jag att nej, nu vill jag känna mig stark och hälsosam!
Fast med måtta, jag äter fortfarande onyttigt då och då men istället för att trycka i mig en påse chips så äter jag med måtta. Som min pappa brukade säga när jag var mindre och tryckte i mig mitt lördagsgodis: man blir inte lyckligare av att äta mer.

Så ja, här är jag nu efter några månaders träning och mår toppen! Jag känner mig friskare och starkare än någonsin och att träna har blivit något av en hobby. Det är jäkligt kul måste jag säga även fast det kan kännas som ett helvete när man väl tränar, haha. Och det är såklart mycket roligare att träna när man är två. 🙂

Här är vi, två snygga posare efter gymmet!

20140316-133606.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *