2013 – Del 3

september

  • Älsklingen fyllde 18 år och det firades med ett besök på Hard rock café och massvis med presenter och fåniga hattar.
  • 22 dagar senare fyllde jag 17. Ännu mer presenter och trevligheter!

Bilden här är två år gammal men kunde inte hitta någon i mitt arkiv från min senaste födelsedag.

IMG_8410

oktober

  • Lillebrorsan fyllde 7 år och sex dagar senare kom min lillasyster ut, född kl 00.00, hur coolt är inte det??
  • Martin blev äntligen fri från sitt nackstöd äntligen. 4 månader med den was more than enough.

Processed with VSCOcam with t1 preset

november

  • Jag och Martin hade 1-årsdag men den har jag ju redan berättat om. 🙂
  • Hade min första solo-sång”konsert” inför typ fem människor, var sjukt nervös men det var ändå en stor boost för mitt självförtroende.

december

  • Hade min sista julkonsert med Lilla Akademien, åh som jag kommer sakna dem. 🙁
  • Första julen och nyåret som jag och Martin firade tillsammans. Vi åkte upp till Luleå och släkten fick träffa Ida och Martin på en o samma gång. Vi var tjugoen stycken totalt som firade julafton varav mer än hälften var barn! Lite stressigt men mysigt.
  • Fick en katt i julklapp! Inslagen i ett paket! Nej jag skojar, men vår granne har förbarmat sig över en hemlös stackars kisse som de inte kunnat ta in pga allergi. Men på ett papper fick jag veta att kissen nu ska bo hos oss. Misse heter han. 🙂 Jag som längtat och tjatat om en katt hela mitt liv…

julgranIMG_9995

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *