Fråga och svar

20131203-163828.jpg

Hej Anonym,

Det jobbiga med det här är att jag så sällan får ge honom något, haha. Som den här gången så var jag strikt förbjuden att ge honom något, men jag kände mig så dum när jag visste att han skulle bjuda ut mig på middag, så därför gav jag Martin ett presentkort på Dressmann – hans favoritklädaffär. Det fick bli väldigt opersonligt tyvärr eftersom jag visste att han var osäker på vad han ville ha därifrån (om han ville ha en skjorta, fluga, tröja etc.) Så hellre att han får pengar att köpa det han vill när han vet vad han vill ha.

Åh, jag skulle verkligen velat ge honom något mer personligt, men aja, nu blev det så. Det får helt enkelt bli till nästa högtid: Julen. 🙂

Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *