Ettårsdag

Den 7:e November så firade jag och Martin att vi har varit tillsammans i ett år.

Jag fick inte veta vad det var vi skulle göra den dagen. Det enda jag visste var att vi hade skola på morgonen. Efter det så begav vi oss mot den första överraskningen som bestod av ett restaurangbesök på Indian Garden som är en fantastiskt bra och supermysig restaurang. Jag läste efteråt att den har blivit utsedd till Europas bästa Indiska restaurang, hur bra är inte det??

Efter det så åkte vi till överraskning nummer två som jag inte ens kunde föreställa mig vad det var. Jag började tänka att det skulle bli något galet som fallskärmshoppning eller något, haha… Men som tur var så var det något väldigt mycket lugnare än så, nämligen opera – Trollflöjten som jag alltid velat se. Jag rekommenderar starkt att gå på den på folkoperan. Den var väldigt underhållande och bra gjord!

Vi valde att inte ta så mycket foton och instagramma och facebooka allt utan faktiskt bara njuta av dagen tillsammans – utan mobil och facebook och allt sådant. Det tyckte jag vi gjorde bra i att göra. Man fastnar så lätt och det vet vi båda mycket väl, så vi valde helt enkelt att lägga ner mobilen och njuta av varandras sällskap istället.

Den enda bilden vi tog den kvällen. Visst var vi stiliga? 😉

20131110-224604.jpg

Ett kommentar till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *