Modell

För någon vecka sen så kom några tjejer förbi min skola och sökte modeller att sminka så jag och några andra gick med på det. Så såhär såg sminkningen ut. Det ser inte ut som så mycket smink (vilket är bra tycker jag) men hade ni sett en före och efterbild så hade ni sett stor skillnad på min hy. Hon hade ett snyggt läppstift också men det tog hon bort eftersom jag sa att jag har en pojkvän, haha.

20131013-134758.jpg

Och så en annan dag kom de tillbaka och frågade om de kunde få göra en bröllopsfrisyr på mig och jag tackade glatt ja! Men jag hade tyvärr inte så mycket tid i fickorna så de skulle inte hinna göra en bröllopsuppsättning så de gjorde en spansk knut istället.
Tyvärr så hade de inte ett hårnät i min färg så det ser lite ut som ett spindelnät i håret 🙁

20131013-135737.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *