www.youtube.com/hoggelina

Träningen blev inte av idag tyvärr, men nu har jag bokat ett pass till imorgon så jag är tvingad att gå, haha.

PSST! Har ett till klipp på G där jag prövar mig på en av Christina Aguileras låtar. 😉
Kändes väldigt läskigt att göra den med tanke på att Xtina är min gud vad gäller sång och jag är absolut långt ifrån jättenöjd med videon jag spela in, MEN, jag har märkt att jag är alltför kritisk när det kommer till att sjunga och spela eftersom jag har väldigt lätt för att höra minsta lilla fel i detalj. Så för att vara ärlig så har jag aldrig direkt gillat mina klipp jag har lagt upp genom åren men jag lär mig att sluta vara så kritisk eftersom jag vet att folk uppskattar videorna. Om inte random cyberspace-personer, så åtminstone min släkt som läser min blogg haha.

Så nu vet ni det!

20120324-224404.jpg

Ett kommentar till

  1. Var inte så hård mot dig själv. Du är asduktig på att sjunga! Tro på dig själv istället för att hitta felen. 🙂 <3

    BTW, vad har du på huvudet?! Ser ut som … ehh … ja. *host, host* 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *