Stress.

Alltså stress på hög nivå nu alltså. Men många saker är redan avprickade på litan nu så det känns som en stor lättning men sen kommer jag på den värsta saken: gymnasieintagningen på lördag. Jag ska alltså spela piano, göra olika musikprov, sjunga inför läskiga människor (och jag kan inte ens texten på låten än eftersom orden vägrar sätta sig kvar på minnet) och mitt självförtroende i sång är för tillfället på botten men fick stöd från mina två älskade vänner så känns något bättre nu i alla fall. Mamma ska dessuom vara med mig på lördag när det gäller för att stötta mig. Jag försöker intala mig själv att jag ska bara göra mitt bästa, mer än så kan jag inte göra.

Menmen, jag kan rabbla upp hur mycket som helst just nu men det gör mig bara mer stressad och jag vågar inte ens nämna ordet n.e.r.v.ö.s… Men matteprovet idag gick bra så det är i alla fall en positiv sak, jag som trodde det skulle gå sämst.

Imorgon ska jag iväg och sporta med en massa roliga människor. Vi ska köra badminton, tennis, squash(?)och pingis, ja ni förstår. Anledningen till det är för att resten av skolan åker till Romme imorgon klockan sex på morgonen. Medan jag bestämde mig för att jag vekligen inte klarar av en till stress-sak, vilket Romme verkligen är för mig. Det ska planeras och inhandlas saker och ja..

Nu ska jag sova hur som helst. Nu förstår ni att jag inte riktigt har tid att blogga men nu gjorde jag det ändå. 😉

20120309-000440.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *