Längtan

Jag känner för att skriva något långt och meningsfullt inlägg. Men what is there to say really. Jag längtar så mycket till våren och värmen att det gör ont i mig. Jag klarar bara inte av kylan och detta deprimerande väder. Var är solen när vi behöver den som mest. Människor tappar färgen helt och hållet. Både i huden och i själen. Allt blir så väldigt färglöst och trist och man ser mindre mening med allt. Jag avskyr kyla. Fick jag välja mellan att frysas till döds eller kokas till döds skulle jag välja att kokas. Usch vilket hemskt exempel men ni förstår min poäng.
Man kan bara vistas ett x-antal timmar ute innan man verkligen böjar frysa och bara måste in i värmen. Därför ska det bli så oerhört skönt att resa bort till Lanzarote under påsklovet. Så extremt stört och ruttet underbart! Sekunden planet lyfter från marken och från kalla Sverige, obeskrivligt.

I vår/sommar har jag planerat att göra en stor sak med mitt hår och jag har säkert redan avslöjat det tidigare men väljer att låta det vara onämnt at the moment. Jag längtar så jag dööör verkligen.

20120217-232703.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *