4 juli

Nu är det inte långt kvar tills jag tar semester. Närmare bestämt tretton dagar tills vi sitter på flyget..
Först ska vi till England för att gå på Martins brors bröllop. Det ska bli så himla kul, jag ska ha på mig en jättefin marinblå spetsklänning med en fascinator (tryck på ordet för att se definitionen), och så hittade jag ett par billiga hudfärgade klackar på H&M, ett riktigt sista minuten-köp som jag passade på att göra när jag var och gjorde mitt pass i Nacka. Jag fick lite panik för ett tag sen när jag insåg att mitt pass hade gått ut så jag fick panikboka första bästa ställe, men nu är det löst i alla fall.

Bilderna tagna 2014 vs. 2019. Inte de hemskaste bilderna jag fastnat på i alla fall. På mitt ID-kort gjorde jag misstaget att ha hästsvans så jag såg flintis ut, haha.

Nu ska jag bara klura ut vad Martin ska ha på sig, det skulle vara kul om vi kunde matcha varandra. Vore det upp till honom skulle han bara sätta på sig en skjorta och jeans men det funkar inte riktigt. Som jag förstått så är engelska bröllop mycket mer formella än de svenska.
Efter England och bröllopet ska jag och Martin sätta oss på nästa flyg till Amsterdam och vara där i några dagar, det ska bli så mysigt. Jag har alltid velat gå på Anne Frank-muséet och Martin har alltid velat gå tillbaka till Efteling, en nöjespark som han var på när han var yngre som han älskade. Tulpansäsongen lär väl vara över men det får vi leva med, hehe. Vad har hänt på sistone då? Jo, jag har jobbat,

Spelat minigolf i Siggesta där Martin vägrade ta av sin klisterlapp som man skulle ha på sig och fick en fin bränna i pannan efteråt (moahaha),

Varit på bakluckeloppis där jag fyndade ett fint fat, en skål och en fin mortel. Martin fyndade… en kofot (se högra hörnet längst upp på bilden),

Beundrat mammas nya bikupor – så otroligt häftigt,

Varit på personalfest på en schlagerbåt, det var så mycket roligare än jag förväntat mig (blurrat min kollega med hänsyn till henne),

Träffat min kusin Elsa som var i Stockholm och vi hade en jättemysig dag tillsammans,

Och sist men inte minst så var jag hemma hos min vän Erika som bjöd på god laxpasta och sangria och bubbel. Värre kan man ju ha det liksom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *