11 maj

Den här jobbveckan har varit såååå lång och rätt händelsefull. Häromdan’ så fick en kund för sig att kissa i våra lådor på jobbet där vi har rena sanitetspåsar och toalettpapper m.m. Suck. Det var bara att slänga allt och rengöra samtidigt som man står där och hulkar. Det är inte ens första gången det händer, en gång kom det fram en kvinna med ett barn och sa att ”det står en man och kissar i papperskorgen”… Jo, tack. Ibland undrar man gott vad det är för fel på människor.

Förutom jobb så har det varit mycket utöver det. Liksom, Slussen flyttade på hela bussterminalen = kaos. Men jag tycker dock om den nya terminalen, bortsett från att folk inte fattar hur de ska köa, trots den (enligt mig) tydliga markeringen på marken. Inget kan göra mig mer irriterad på morgonen än när folk inte förstår kö-principen. Liksom, när de måste stå bredvid en – jag blir galen. Haha.

Jag och Martin tog äntligen tag i att måla vårt sovrum vilket innebar att vi var tvungna att flytta vår säng till vardagsrummet, vilket var… tungt. Men idag målade jag klart det sista i alla fall, så nu återstår det sista problemet: om vi ska vända på sängen och ta in en byrålåda där eller om vi ska ha kvar spegeln där istället. Ja, vi får se hur det blir. Vi har fått lite möbler till balkongen också vilket typ tar upp hela balkongen. Jag trodde ändå att vi skulle ha lite mer plats för annat, men tydligen inte. Jaja. Jag ska försöka få upp lite tavlor hemma också, men jag tycker det är skitsvårt. Det finns ju jättemycket fina tavlor men de måste ju ändå ha nån koppling till varandra, och så ska de gärna vara lite personliga också. Svårt, som sagt. Typ lika svårt som det var att välja kuddar till soffan, hehe. Jag hade nog aldrig kunnat jobba som inredare. Jag tycker att det är superkul att inreda men jag är inte så bra på logiskt tänk och så är jag supervelig. Ingen bra kombo, om man säger så.

Snart ska Martin byta jobbhelg så vi kan vara lediga tillsammans (äntligen, efter typ ett år hehe). Igår slutade han tidigt så vi tog en promenad runt Johanneshov, det var så mysigt. Han reagerade på att det var konstigt att det fanns ”skog” fastän vi är inne i stan, men det är det jag älskar med detta ställe: att det är en hel del natur, rätt nära till vattnet och trots det – inte överdrivet mycket folk.

Vi gick förbi flera supersöta och charmiga sommarstugor som man inte kan bli annat än kär i. Det är så lustigt för när jag gick på dagis så var vi ofta på utflykt i skogen och gick förbi dessa små stugor, så att gå där nu var så otroligt nostalgiskt. Vilka fina minnen. ❤️

Jag måste bara nämna vädret lite snabbt också, herregud! Var kom det bra-iga vädret ifrån? Jag får typ lite ångest över att det gick så fort, jag älskar ju våren, men nu känns det som att det övergick till sommar direkt vilket i min hjärna innebär att snart är det höst = ångest. Nä, usch. Försöker att inte tänka så och bara njuta istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *