Femårsdag

I år fyllde jag och Martin fem år. Alltså fem år tillsammans. Känns så konstigt på ett sätt när man försöker sätta fem år i ett annat perspektiv, men samtidigt så känns det så naturligt, som att det alltid har varit vi två.

Vi var lite kluvna till vad vi ville göra i år. På våran ettårsdag gick vi till en av våra favoritrestauranger Indian Garden på söder, och jag tror att vi käkat där varje år sen dess. Men i år så var vi där med Martins föräldrar några veckor innan våran dag, så vi kände inte för att gå dit igen så nära inpå. Så vi funderade och funderade men ingen kom på nåt kul, förrän typ några timmar innan vi gick och la oss, då kom Martin på att vi kunde gå till Tolv. Ett ställe under Tele2 arena där de har en heeeel våning full av bowling, minigolf, spel, restauranger, barer, ALLT. Har ni inte varit där – åk dit! Så kul var det, och så himla stort och fräscht. Vi var där ganska tidigt så det var rätt lugnt, vi bokade in oss på bowling och minigolf, men eftersom detta var samma företag som Martin jobbar för så fick vi allt gratis (!!). Jag tror inte att han som gav oss det gratis får göra så egentligen men ÄSCH, vi klagade inte hehe.

Därefter begav vi oss till Sjätte Tunnan i Gamla stan vilket är ett vikinginspirerat ställe, jättemysigt med levande ljus som är den enda ljuskällan. Så vi satt där ett tag innan vi begav oss iväg till våran andra favoritrestaurang (vi har två, om man inte räknar Burger King hehe) – Michelangelo’s. Martin käkade pizza (de har fantastiskt god pizza) och jag käkade pasta med hummersås, också supergott.

Efter det var vi så slut så vi åkte hem och hör och häpna så somnade vi båda innan klockan ens var elva. Det har inte hänt på typ 3 år, haha. Vilken perfekt dag vi hade ändå. Love you to bits. ❤️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *