Kanelbullens dag

Idag var jag ledig. Framför mig nu har jag sju arbetsdagar men jag försöker att inte tänka på det. Det var en såndär perfekt höstmysig dag idag med solen som värmde i ansiktet. Nu regnar det dock men det försöker jag heller inte att tänka på. Hehe.

Jag älskar mornar där både jag och Martin börjar jobbet sent så vi kan ta sovmorgon och inte stressa. Vi jobbar helt motsatta scheman just nu vilket innebär att de dagarna jag är ledig jobbar han och vice versa. Det är lite jobbigt, men samtidigt försöker jag tänka att det kanske är bra att vi inte är med varandra hela tiden så man inte blir less. 26 kvm är väldigt litet och det finns ingenstans man egentligen kan gå undan eller ha ”egentid”, så därför tänker jag att det kanske är bra. Sedan vet jag ju också att såhär kommer det ju inte vara föralltid, det är ju bara början.

Hursom! Lite tvätt stod på schemat idag vilket jag konstigt nog gillar att göra. Det och dammsuga är det jag tycker om mest att göra i städväg – och lämpligt nog så fick jag en Electrolux skaftdammsugare i födelsedagspresent!😍 Nu må det vare nokk med min lilla sopkvast och min kramphand. Annars har jag mest myst inomhus med min bok och typ sjutton koppar te i min nya absoluta favoritmugg – jag kan liksom inte komma över hur fin den är! Roligt hur en sån liten grej kan göra så mycket för humöret. Därefter tog jag en liten prommis till återvinningen och stranden. Tänk att man badade där för nån månad sen bara och nu går man där med vinterjacka, så sjukt hur fort tiden gått. Sen var jag ju bara tvungen att köpa kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag idag.


Sist men inte minst så kände jag för att testa något nytt idag så jag gjorde kyckling-tacos. Alltså kycklingfärs med nån speciell krydda som tydligen ska vara nån ny grej. Jag var jättetaggad för detta men om jag ska vara helt ärlig så var den nästan lite tråkig. Kanske hade jag för höga förväntningar eller så har jag ätit för mycket tacos, men jag föredrar nog vanlig köttfärs eller sojafärs. Kul att testa ändå!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *