Uppdatering

Ursäkta dröjsmålet med inlägg men here I am! Tillslut. En rad saker har hänt sen jag bloggade sist och en av de sakerna som hänt har varit väldigt jobbig men det tänker jag inte nämna här tyvärr.

Hur som helst så har jag och Martin äntligen bokat en resa för oss två i sommar. Dock ska vi ”bara” till London men det är första gången vi åker bara vi två så bara det betyder mycket. Vi ska dock slå på stort med en musikal som jag bara drömt om att se – Lion King, tivoli Thorpe Park (Gröna Lund är en ingenting i jämförelse), Harry Potter-muséet och så en massa shopping förstås. Sen ska vi bo precis vid King’s Cross så vi kommer vara mitt i staden och ha nära till… allt. Hehe. Det kommer nog bli riktigt najs, jag längtar så!

Annars då? Jomen alltså… Vädret. Självklart måste det nämnas. Vad är detta?? Först en vecka med riktig värme och sen, hör och häpna, snö! Jag som tyckte synd om dem i norr för att de hade snö på valborg… Den som skrattar bäst skrattar sist antar jag.

Ni ser blomman i vänstra hörnet på bilden? Den blomman fick jag när jag slutade på dagis (d.v.s. när jag var fem år), och den lever än!

Idag var en ledig dag för mig och mamma så vi spenderade hela förmiddagen med att se Downton Abbey (trots att vi båda redan sett alla säsonger. 😉 ) Efter ett tag så joinade Misse oss som kurade ihop sig vid mitt ben. Mys. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *