50-årsfest och annat

Senaste dagarna har varit så lustiga. Bara för någon dag sen fick jag reda på att min jämngamla barndomskompis – vilken jag har så otroligt fina och roliga minnen med – är med barn.  Är så glad för hennes skull. Det lustiga är att det känns inte som det var särskilt länge sedan vi var små pluttar och nu börjar min generation skaffa egna småpluttar. 😛

Idag är det min bonusmammas 50-årsfest. Det var tydligen 48 personer här idag men tyvärr så jobbade jag mestadels av dagen så jag missade en hel del. Men det fanns ca 15 pers kvar när jag kom hem. Och tårta. Och bubbel. Inte så tokigt ändå. Hehe.

I brist på en bättre bild idag så bjuder jag på en bild från min mammas 80-talsfest i somras.

img_4313

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *