Bodyflight

För två/tre somrar sen så förberedde Martins pappa en överraskning till oss i samband med att Martins brorsa med flickvän var på besök i Sverige. Vi fick alla åka segway i några timmar, det var hur kul som helst. Har ni inte provat det så gör det nån gång i livet.

I somras hade Martins pappa förberett ännu en överraskning till oss och den här gången var det det Bodyflight. Först när jag fick reda på det så kände jag ett sug i magen och tänkte åh nej.. Men så fort vi kom in i salen och såg hur det gick till och fick mer information så vände känslan och jag blev jättetaggad istället. När de frågade vem som ville börja så sträckte jag glatt upp handen, hehe. 

Man får gå in två gånger i röret där blåsten är, båda gånger med instruktör som hjälper en. Man får försöka balansera på luften och komma på vilka rörelser som gör vad. T.ex. sträcker jag på benen så åker jag mer uppåt, vinklar jag händerna så förflyttas jag genom röret etc. Det ser enkelt ut men det var rätt kämpigt innan man fick någorlunda koll på kroppsdelarna hehe. 

Innan vi klev in så var jag tvungen att fläta mitt hår och gömma det i hjälmen för att det var så långt. Hade jag inte gjort det så hade jag kommit ut med dreadlocks sa de. Det roliga var att på bilden nedan ser man en hårslinga som lyckades smita ut ur min hjälm – herregud vad jag kämpade med att trassla ut den slingan efteråt haha.

BodyFlight Elin 9 - kopia

Det roligaste var när man fick gå in andra gången och verkligen flyga upp i det här stora röret, flera meter upp och sedan falla ner. Upp och ner, upp och ner. Skitkul! 

BodyFlight Elin 4 - kopia

Här är Martin påväg att flyga upp i röret.

BodyFlight Martin 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *