Frågor om året 2015

Jag får alltid lite små-ångest i början av året just för att man ser alla dessa ”throwbacks” och sammanställningar om vad folk har gjort det tidigare året. Liksom, vad har jag gjort i år? Haha, men jag tänkte att jag kör på några frågor som får sammanställa mitt år så får vi se om det blir värt att publicera. Here goes!

Gjorde du något i år som du inte gjort förut?
Hmm, jag gick på jobbintervjuer? Nä, vilket tråkigt svar, haha. Jag tog studenten i år! Det har jag aldrig gjort förut. 😉

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag tror inte jag hade något löfte det här året. Och om jag hade det så är det misslyckat sedan länge hehe. Jag kan dock avslöja mitt nya löfte och det är att jag ska satsa på att blogga mer. Jag tycker om att blogga och framför allt så älskar jag att gå tillbaka i arkiven och se vad man har gjort genom åren som man annars hade glömt bort, haha.

Genomdrev du någon stor förändring?
Hela grejen med att ta studenten var som en enda stor förändring i sig. Att sluta gå till samma skola som jag gått till ända sedan första klass och göra entré till vuxenlivet med jobb och ansvar, det är stort.

Dog någon som stod dig nära?
Min gammelmormor dog 99 år gammal.

Vilka länder besökte du?
England, Turkiet och Gran Canaria.

Är det något du saknar år 2015 som du vill ha 2016?
Det känns nästan pinsamt att säga men, vänner. Jag vill ha vänner. Det är något jag saknar även fast jag vet att det är jag själv som är problemet. Senaste två åren har blivit lite som en isolering för mig. Jag vet inte varför egentligen.

Vilket datum från 2015 kommer du alltid att minnas?
Definitivt 9e juni. Och 28e(?) augusti, dagen jag fick mitt första riktiga jobb.

Vad var din största framgång 2015?
År 2014 skrev jag att det jag behövde göra år 2015 var att skaffa ett jobb (check!), ta studenten(check!) och joina en kör(check!) och det gjorde jag så det får jag väl se som en framgång. Speciellt att jag vågade gå med i en kör, det var ett stort steg även om jag inte var med så länge (p.g.a att det blev för mycket med slutspurten i skolan).

Största misstaget?
Det enda jag kan komma att tänka på här är när jag glömde mina repliker på teaterframträdandet (projektarbetet) i somras. Det är inte så mycket man kan göra åt och är ingen idé att grumla sig över det, men det är ändå något som jag stör mig på ever since.

Hur skulle du beskriva din klädstil 2015?
Enkelt och bekvämt.  

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte vad jag minns.

Bästa köpet?
Mina vinterskor, hehe.

Vad spenderade du mest pengar på?
Samma som förra året, presenter och mat!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Några exempel är när jag och Martin var på lyxdejt på Elite Hotel (läs om det här), när min klass släppte våran bok, So… why are you here? och när jag tog studenten.

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2015?
Lunchmoney Lewis – Bills, Kent – Stop me June (Little Ego), Rebekka Karijord – Wear It Like A Crown, The Pretty Reckless – House on a Hill, Beyonce – Partition, Zara Larsson – Never Forget You, Franz Schubert – Psalm 23, Op. 132, Händel – 9 Deutsche Arien, No. 3 Süsser Blumen Ambraflocken, Gabriel Fauré – Mai. De sista tre låtarna sjöng jag/kompade jag på pianot.

Hur tillbringade du julen?
Uppe i Luleå hos min farmor och farfar och sju kusiner. Så otroligt kul att träffa alla igen och se hur alla kusiner bara växer och växer för varje år. ♡  

Favoritprogram på TV?
Police Inteceptors, Djurpolisen, Ginas värld, Bonde söker fru, sista säsongen av Bron, Solsidan, etc etc. Ganska tragiska program, haha. 😛

Bästa boken du läste i år?
Donna Tartt – Den hemliga historien.

Mest stolt över?
Att jag orkade ta mig igenom gymnasietrean, och med hyfsade betyg.

Årets bästa film?
Oj, vad svårt. Jag vill säga den nya Star Wars men jag har inte ens sett den än haha. Jag bara känner på mig att jag kommer älska den.

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
Jag firades hos min mamma med frukost på sängen, blev bortskämd med massa fina presenter och så fick jag pannkakstårta. Det var lite av en ”barndomsdröm come true”, jag har velat ha det enda sen jag åt det på ett barnkalas för väldigt länge sedan. Jag har bara glömt bort att jag velat ha det. 😛

nittonåring

 Hur känner du inför det nya året?
Tja, det nya året har ju redan börjat men jag känner redan på nåt sätt att det här året kommer bli så bra. Förhoppningsvis kommer jag ta körkort (eller åtminstone börja övningsköra), hitta ett nytt jobb som jag kommer stormtrivas med, eventuellt flytta med Martin om han börjar universitet i en annan stad (bara en tanke än så länge), kanske skaffa lite vänner – who knows? Sen har jag flera events som kommer bli av i år, som en luftballongstur, en helg på ett hotell och en ”romantisk middag” (två smartboxar som jag fick i studentpresent) och kanske till och med en båttur till Finland (ännu en smartbox). Sen ska jag även se Rihanna i sommar, åka till Zakynthos för att fira mammas 50-årsdag och se Fantomen på operan i höst! How can it possibly be a bad year, am I right?! 

God fortsättning önskar jag er trots att vi redan är en bit in i januari. Nu blickar vi framåt och njuter av livets resa tillsammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *