Gran Canaria

Jag var på Gran Canaria i en vecka och bara tog det lugnt och lapat i mig sol. Sååå skönt sådär i november (jag var borta sista veckan i november). Men det slår mig hur otroligt fort min solbränna försvinner såfort jag kommer tillbaka till Sverige. Min kille däremot, han har fortfarande kvar en solbränna på armarna från när vi åkte till Turkiet i juli. Orättvist! 🙁

När vi kom tillbaka så var det fullt med glittrande julpynt överallt och jag fick världens varmaste julkänsla i hela kroppen och gick runt och lyssnade på julmusik hela dagen. Kändes så konstigt när man var där i solen och tänkte att när man kommer hem så är det första advent. Det gick liksom inte ihop i min hjärna. Nu är det tredje advent och vi har fortfarande inte sett skymten av någon snö i Stockholm. Liksom, där dog den julkänslan haha.

Alltid när jag är utomlands så tar jag med mig böcker. Jag älskar att läsa på stranden eller vid poolen, det är den bästa avkopplingen. Hemma i Sverige har jag så svårt att koncentrera mig länge nog för att orka ta mig igenom en bok. Det är mycket distraktioner överallt (läs mobil och dator). Men å andra sidan så får det mig att uppskatta böcker ännu mer när jag väl läser dem.

 

Sista dagen på Gran Canaria firades med en massa moln och lite läsning: Den hemliga historien av Donna Tartt. Annorlunda, välskriven och intressant bok.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *