50 dagar kvar…

Nu är det nedräkning på riktigt! Jag tjatar så mycket om studenten nu på bloggen men det är ju trots allt en stor övergångsfas i livet så det är ju inte så konstigt.

Nationella prov i svenska är i full gång och jag kan nog för första gången säga att jag inte har en aning om hur det gick på den skriftliga delen. Eller jag tror det gick bra, men jag var helt slut i huvudet efter tre timmar. Den fjärde timmen var absolut värst, allt var bara en enda röra i huvudet, men jag litar ändå på att jag lyckades åstadkomma något bra.

För att återgå till Studenten så sitter mössan på nu och allt bara känns så overkligt på något sätt. Det enda som är dåligt är att någonstans mellan mäta-huvudet- och tillverka-mössan-processen så måste något gått snett eftersom mössan är på tok för stor. Det känns trist med tanke på att hatten inte är så billig. Jag provade mäta om och lät mamma mäta huvudet och mätte mössans inre omkrets för säkerhets skull, allt var samma storlek som jag beställde – men ändå är den stor?! Jaja, inte så mycket att göra, får försöka vaddera upp den på insidan så den sitter bättre i alla fall.

Ett annat bekymmer är att jag inte kan hitta någon fin studentklänning som jag gillar. Jag gillar spets t.ex. men det har en tendens att se så billigt ut. Sen är klänningarna nuförtiden ofta väldigt korta och det känns inte riktigt som min grej längre hehe. Hittade en jättefin klänning på Mango men när jag provade den på så gled den ner över axlarna hela tiden, synd! Får leta vidare.

  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *