Lyxig dejt!

Jag och Martin var med om något riktigt lyxigt för inte så länge sen. Jag fick nämligen en Smartbox på min 18-årsdag från min bonuspappas familj (hans bror och syster med barn). Det innebar att vi fick välja bland ett urval hotell i hela Sverige som vi fick bo i och äta frukost dagen efter. Vi valde Elite Hotel Stockholm Plaza. Det låg någonstans vid Östermalmstorg/Stureplan om jag inte misstar mig helt. Bra gångavstånd från Hötorget i alla fall. Det var sååå mysigt och hotellet och frukosten var så fantastisk. Här kommer lite bildbevis. 😉

  

Såhär såg det ut! Synd att det var så trist väder den dagen. 

  

Inuti vårt rum. Så mysigt! Jag försökte ta en panoramabild men det blev lite ihopklämt vid fönstret ser jag nu, jaja! 

  

Jag provar sängkvalitén. 😉

  

På kvällen gick vi ut till en restaurang (som jag skamset nog inte kommer ihåg namnet på.) Maten vi fick in, alltså… Det var nog det godaste jag ätit. Jag åt kyckling med klyftpotatis, halloumi, tomatsås och grönsaker och åh, det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Martin hade en fantastisk lammstek men jag lyckades inte ta någon smickrande bild på det.

  

Efteråt gick vi till en bar och njöt av livet som 18-/19-åring.

  

Frukostbuffén var nog den största överraskningen – det fanns så otroligt mycket gott att välja på. Jag plockade på mig allt möjligt, hehe. Något som jag uppskattade var att det fanns två olika skålar med ägg så man fick välja mellan löskokt eller hårdkokt. Team löskokt för min del! 😉

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *