Rida häst

Förra sommaren (eller var det förrförra?) så fick jag möjligheten att rida på hästar uppe i Kiruna. Min bonuspappas systerdotter äger en häst och tog hand om flera hästar. Jag är osäker på hur det ligger till men hur som helst så fick jag rida två av dem. Det är alltid lite speciellt det där med att rida. Jag har alltid velat göra det som liten men det har liksom aldrig riktigt blivit av. Dels är det dyrt men sen är jag lite rädd för hästar, just för att de är så stora och muskliga och jag så liten haha. Men oerhört fina varelser är de. Ståtliga och fina.

Tyvärr så är jag väldigt höjdrädd. Det har inte alltid varit så men det har liksom blivit värre med åren, jag vet inte varför. Den första hästen ni ser här under är relativt liten. Nu är jag ingen expert på hästar whatsoever men jag tycker i alla fall den ser liten ut när den står bredvid andra hästar. De andra två bilderna är på en större häst och det kanske inte ser särskilt högt ut men usch, det var väldigt högt för mig. Speciellt när man inte är van vid hästar och inte vet hur de rör sig/beter sig så är det lite läskigt att sitta så högt upp. Som tur var så var någon snäll nog och tog bilder på när jag satt på hästryggen, de fick ju till och med mig att se något proffsig ut, hehe. 😉

DSC_2758-002

DSC_2819

DSC_2830

Ett kommentar till

  1. Åh vad jag längtar till sommaren… Och jag tror det var jag som tog bilderna. 🙂

    Logi som du rider på överst är L’s och V’s häst, och de två andra är hästar de lånat med sig från stallet så inte Logi skulle vara ensam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *