How beautiful are the feet

Imorgon är den stora dagen för mig! Jag har tänkt sjunga Summertime av Ella Fitzgerald så nu sitter jag här och nöter in texten. Den är ju visserligen enkel och inte speciellt lång, men i och med att man kan den sen tidigare så blandar jag ihop vissa delar av texten hela tiden. Så typiskt! Hur som helst så hade jag problem med att komma på hur jag ska nöta in texten, så jag kom på en idé. Jag sätter ett alarm på min mobil så den ringer var femte/tionde minut i en hel timme och så sjunger jag igenom den varje gång alarmet går, och blir det fel så kör jag om den tills det blir felfritt. Så enkelt egentligen och inte särskilt ansträngande. Nu ska jag skriva ner texten några gånger på papper som omväxling. (Jaa, jag är lite nervös, märks det?)

Jag är osäker på om jag lagt upp den här videon på bloggen tidigare, jag tror inte jag gjort det så här kommer i alla fall en video på där jag sjunger How beautiful are the feet av Händel. Det här var för nästan exakt ett år sedan. Lite kul att höra hur rösten kan förändras på bara ett år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *