Kajakåkning

Här kommer lite bilder från första skoldagen i Gy3. Det var en så oerhört rolig dag. Dock måste jag erkänna att det var lite läskigt att sitta i kajaken, speciellt när man sitter två. Jag gillar inte djupt vatten och jag gillar inte grumligt vatten som man inte kan se botten på, så att ramla i vattnet fanns inte ens på kartan för mig. Därför var det lite stelt och jobbigt att sitta i kajaken. Stackars Martin fick lyssna på mina konstanta klagomål, haha…

Efter ett tag kunde jag slappna av något men satan vilken träningsvärk jag hade i skinkorna dagen efter, haha!

IMG_3230

IMG_3231

IMG_3234

IMG_3235

Efter kajakåkningen gick vi till en park som jag inte kommer ihåg vad den heter nu men som är huuuur fin som helst. Ja, jag håller (typ) i Stadshuset. 🙂

IMG_3236

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *