Min skola förr i tiden (Creepy!)

Idag var det halloween / afternoon tea på skolan som vi gy3-or höll i. Det var riktigt mysigt och trevligt. Jag hade bakat ca 50 Ryttarkakor som gick åt som smör, hehe.

Det roligaste av allt var när några personer i klassen höll ett litet föredrag om vår skola som delvis är nån slags psykiatrisk mottagning fortfarande, men förr i tiden var det ett barnhem som blev till ett barnsjukhus som sen blev ett mentalsjukhus. Lite smått creepy sådär. Det fanns en gammal byggnad som var en ”isoleringsbyggnad” men den revs (man kan undra vad som hände där), och i källaren på vår skola sägs det ha eskorterats lik.

Vår nuvarande matsal sägs ha haft en bassäng där mentalt störda barn fick simma för att göra sig av med ”dåliga vätskor” eller något sådant.

De berättade även om ett rum där skolan hade hittat en elektrisk stol som förr hade använts på patienter, och på rummets väggar sägs det ha varit blodstänk. Men det äckligaste av allt, som faktiskt även var lite coolt, var när de lyfte bort ett skynke och voilà där stod precis den elektriska stolen, men vaktmästaren hade kapat strömledarna så det inte fanns någon risk att någon skulle skadas. Usch…

Här har ni bilder på min skola från förr i tiden. Gatan sägs ha varit väldigt deprimerande med en hel del psykvård överallt och huset mitt emot skolan (som även står där idag) var ett änkehus. Här hittade jag alla bilder.

Själva byggnaden ser likadan ut idag men allt utanför ser annorlunda ut.

Den här sista bilden tycker jag är så sjukt obehaglig eftersom jag är rätt så säker på var det är någonstans. De andra bilderna vet man inte exakt var det är, men man kan tänka sig flera ställen det skulle kunna vara. Det är så absurt att tänka att jag har engelskalektioner där på torsdagar. På precis samma ställe som dessa stackars föräldralösa, övergivna och kanske sjuka ungar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *