När man ser miljöförstörningen i vitögat

Någon delade det här klippet på facebook och jag ville dela med mig av det här just för att det blev en sådan tankeställare.

Chacing Ice är som jag förstod en dokumentärfilm som fick 30 utmärkelser och priser på grund av att det blev så … rått eller vad jag ska säga. Den nakna sanningen liksom. Vi har inte sett den såhär förut, i alla fall inte i den här skalan. Först är det väldigt svårt att se och begripa hur mycket is det är frågan om men när de sen visar Manhattan så får man en övergripande bild och det var då det slog mig hur bastant och kraftfullt det är. Sen hör man ju även på ljudet att det är inte precis en traktor som kör förbi utan det är massvis med ton av is som bryts isär och krossas.

Så oerhört otäckt….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *