Uppiggande söndags-smoothie

Lördagen känns som en dag då man kan göra vad man vill och behöver inte gå och lägga sig i tid. Men sen kommer söndagen… Dagen innan måndag. För mig är söndagskväll den mest deprimerande tiden på hela veckan. Vad jag behöver då är en liten söndagskick som piggar upp och peppar inför veckan så då passar den här perfekt.

Du behöver:

  • Ungefär en halv deciliter havremjölk (ekologisk)
  • En banan (ekologisk)
  • En mogen kiwi (ekologisk)
  • En apelsin (ekologisk) – jag tänkte ha i fruktköttet men det såg så torrt ut så jag pressade bara ut juicen
  • Några hallon – hallonsmaken är väldigt dominant så därför tog jag bara några få hallon
  • Ungefär en halv deciliter mango (fryst mango är enklast)
  • En klick keso

Mixa ihop och voilà!

20140727-210718-76038974.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *